Pages

Subscribe Twitter

donderdag 28 juni 2012

Luce-inbouwovens en –kookplaten

Hotpoint introduceert een nieuwe serie Luce-inbouwovens en –kookplaten. Dankzij het revolutionaire Dual Flow-systeem is elk recept tot in perfectie te bereiden, zo zegt het bedrijf. Dit ventilatiesysteem in ovens laat hete lucht in alle richtingen circuleren – van links naar rechts en van boven naar beneden. Zo is de oven op alle plekken op temperatuur. De elektronische controle zorgt voor minimale temperatuurschommelingen. Hierdoor blijven smaak en voedingsstoffen optimaal behouden. Ook zijn de warme en koude luchtstromen van elkaar gescheiden. Zo is niet alleen in de oven de luchtstroom optimaal, ook is de deur aan de buitenkant een stuk minder warm; slechts 40 graden als de oven aan is en 60 graden als het zelfreinigende pyrolyse programma actief is..
Het milieu gaat Hotpoint aan het hart, daarom ontwikkelt het merk continu vooruitstrevende oplossingen om het energieverbruik van zijn producten zo laag mogelijk te maken. De Luce-ovens zijn twintig procent energiezuiniger dan A-label-modellen. Met een verbruik van 0,64 kWh zijn de ovens in de serie de zuinigste op de markt. Dit kan dankzij de combinatie van elektronische aansturing van de verwarmingselementen, efficiëntere interne luchtstromen (Dual Flow) en perfecte isolatie aan de voorzijde van de ovens.
Voor iedereen die van robuuste kwaliteit houdt, is Luce het helemaal. De ovendeur heeft een drie centimeter hoger glasoppervlak dan andere deuren en een smallere rand, waardoor veel beter naar binnen te kijken is. Het Dual Flow-systeem maakt het daarnaast mogelijk dat de afstand tussen het bedieningspaneel en de deur slechts vier millimeter is. Dit systeem minimaliseert het warmteverlies aan de voorkant van de oven. De lichtgrijze binnenwanden van de oven – op de zelfreinigende modellen en alle Openspace-modellen – zorgen voor nog meer zicht in de oven. De buitenkant van de oven is eenvoudig schoon te houden. Alle roestvrijstalen delen van de oven hebben een antivlek- en antivingerafdrukbehandeling ondergaan. Ook de andere producten uit de serie hebben deze beschermlaag. Zo ziet elke Luce-keuken er strak en schoon uit.
De LED-verlichting aan de binnenkant van de Luce-ovens zit direct in de deur, waardoor de hele oven verlicht is. De oven hoeft zo niet meer open om te kijken hoe de maaltijd er voor staat – dit zorgt voor minder warmteverlies. Toch de deur open? Dat kan met het onzichtbare handvat, verzonken in de oven (op type FK 1037EN .20 X/HA). Druk erop en het handvat verschijnt in een hoek van 45 graden. Druk nog een keer en het handvat verdwijnt weer.

0 reacties:

Een reactie posten